Hipp hipp hurra!

Det vi idag kort och gott kallar Vytab startade redan för trettio år sedan med både varmförzinkningsgryta, förbehandling, verkstad och ett betydligt längre namn. Nu 30 år senare bygger vi trappor, ramper och räcken. Men nu ska vi inte snacka jobb.

Vi tänker inte heller fira de 30 åren som gått, utan nästa steg. Närmare bestämt några i takt med Vingåkersdansen. Men det är i vår bakgrund man hittar det som format oss, så vi får aldrig glömma oroligheterna som präglade 90-talet, den digitala revolutionen, börsrekorden, grungemusiken, hiphop och techno...

Videospelskulturen?! tänker säkert du, men då har vi redan börjat minnas en klassiker, Gammelbrygd. Under tiden vi planerar kalaset och det riktiga firandet kan du redan nu öppna upp, dricka gott och återblicka. Öppnaren, inspirerad från tiden när Gammelbrygd var det finaste man kunde ”korka” upp, förutom skumpan, kan du få i samband med att du beställer ett produktbladspaket från oss.

Ring 0151-51 80 40 och diskutera dina behov gällande trappor, räcken och ramper så sätter vi därefter ihop ett produktbladspaket anpassat till din verksamhet och skickar samtidigt med vår jubileumsöppnare.

Hipp hipp hurra.