Glasräcke

Vi erbjuder kompletta glasräcken i rostfritt, borstat stål med laminerat säkerhetsglas i olika utföranden. Välj toppmonterade eller sidomonterade stolpar, handledare i rör eller trä. Vytabs rostfria glasräcken passar lika bra inomhus som utomhus, i kommersiella eller privata byggnader. Genom att välja ett glasräcke till din trappa eller plattform får du en snygg och tidlös design.

Topp- eller sidomonterat

Vid toppmonterade glasräcken är stolpen försedd med ett bottenfäste som skruvas i golvet. Fästet täcks sedan av ett täcklock. Ett sidomonterat räcke har en stolpe med ett fäste som skruvas direkt i bjälklagskanten. Vid sidomonterat räcke är bultinfästningen synlig.

Handledare

Rostfri handledare i samma dimension och utförande som stolparna. Som tillval även i trä.

Glasklammer

Vid toppmonterat räcke används rundad klammer, vid sidomontage kvadratisk med glidskydd i underkant.

Produktblad

Ladda hem produktbladet som ger dig en total översikt över våra glasräcken. I produktbladet går vi igenom mått, material, glasklammer och vilka anpassningsmöjligheter som finns. Trevlig läsning.

vytab-glasracke.pdf

Håll dig uppdaterad

Vi tar löpande fram nytt informationsmaterial som du kan ha nytta av i ditt arbete. Genom att anmäla ditt intresse och ange dina intresseområden kan vi hålla dig uppdaterad på vad vi gör på Vytab.

Anmäl dig på vytab.se/informationsmaterial