Ramper

Vi vet att en trappa kan vara ett ouppnåeligt mål för dig som har svårt att gå eller sitter i rullstol. Eftersom vi är en del av problemet lägger vi mycket energi på att skapa lösningar men inte minst ramper så även du som har svårt att gå kan vidga dina vyer. Vi tillverkar handikappramper och levererar färdiga lösningar för anslutning mot mark eller plint, normalt inom 3-5 veckor. Väljer du en Vytabramp får du redan från början många valmöjligheter, varmförzinkat eller pulverlackat i valfri RAL-kulör. Vi har lösningen som passar ditt projekt men inte minst för dig som vill komma ut. Många av våra produkter har vi dessutom alltid på hyllan som lagervara för snabb leverans.

Produktblad

Här laddar du enkelt hem produktbladet där du kan se vilka möjligheter du får genom att välja en handikappramp från Vytab. I produktbladet går vi igenom material, tillgänglighetskrav, färger och tillbehör. Trevlig läsning.

vytab-handikappramper.pdf

Håll dig uppdaterad

Vi tar löpande fram nytt informationsmaterial som du kan ha nytta av i ditt arbete. Genom att anmäla ditt intresse och ange dina intresseområden kan vi hålla dig uppdaterad på vad vi gör på Vytab.

Anmäl dig på vytab.se/informationsmaterial