Serie Basal

I Serie Basal hittar du våra lagerförda standardramper som vi kan leverera snabbt och du montera enkelt. Med handikappramp Basal jämnar du snabbt och enkelt ut nivåskillnader och ökar tillgängligheten. Rampen finns i tre standardlängder med justerbara stödben som gör rampen flexibel i höjd.

Handikappramp Basal

Handikappramp Basal är vår standardramp för dig som söker en billig handikappramp med extra snabb leverans. Handikappramp Basal levereras alltid varmförzinkad med en invändig bredd på 1300 mm och räcke på en eller båda sidor. Rampen finns i tre längder och med flera vändplan som möjliggör olika kombinationer. De justerbara stödbenen gör dessutom handikapprampen flexibel i höjd.

Moduluppbyggd handikappramp

Rampen finns i längderna 6 meter, 4,5 meter eller 3 meter och vändplanen finns som rakt plan, L-plan och U-plan som enkelt kan kombineras och monteras så den passar ditt utrymme. Räckeshöjden är alltid 1100 mm. I produktbladet visar vi exempel på de olika varianterna. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om Serie Basal.

Serie Basal

I Serie Basal hittar du våra enklare basprodukter som vi kan leverera snabbt och du montera enkelt.

Psst! Söker du måttanpassade handikappramper?

För dig som söker en skräddarsydd och måttanpassad handikappramp finns mer läsning på sidan ramper. Har du ytterligare frågor går det alltid bra att kontakta oss.

Håll dig uppdaterad

Vi tar löpande fram nytt informationsmaterial som du kan ha nytta av i ditt arbete. Genom att anmäla ditt intresse och ange dina intresseområden kan vi hålla dig uppdaterad på vad vi gör på Vytab.

Anmäl dig på vytab.se/informationsmaterial

Lagershop

För dig som gillar produkter med snabb leveranstid och lösningar som förenklar din vardag kan det vara läge att besöka vår lagershop och bekanta dig med våra produkter som vi kan ta direkt från hyllan och få iväg till dig extra snabbt.