Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kul att du klickade dig in och eftersom du förmodligen är ett proffs och redan vet vad du söker ger vi dig här lite snabb info om oss och våra produkter så du snabbt kan hitta rätt. Har du några frågor om oss, våra produkter eller bara vill säga hej ring oss på 0151-51 80 40.

Vytab på 30 sekunder

Vytab är ett familjeföretag i Vingåker och har idag 32 anställda. Vi tillverkar spiraltrappor, raka trappor, handikappramper, plattformar, räcken och durk i stål. Våra produkter används främst i kontor, handelsfastigheter, industrifastigheter och bostäder, både inomhus och utomhus. Våra produkter är av hög kvalitet och vi kan erbjuda kompletta lösningar i standardutförande likväl som skräddarsydda specialprodukter så länge det passar i vår produktion. Ta nästa steg tillsammans med oss!

Våra produkter

Håll dig uppdaterad

Vi tar löpande fram nytt informationsmaterial som du kan ha nytta av i ditt arbete. Genom att anmäla ditt intresse och ange dina intresseområden kan vi hålla dig uppdaterad på vad vi gör på Vytab. Just nu skickar vi med en jubileumsgåva till alla som beställer våra informationspaket.

Anmäl dig på vytab.se/informationsmaterial

Inspiration