Serie Basal

I vår serie Basal hittar du våra standardtrappor som vi kan leverera snabbt och du montera enkelt. Med vår variabla raka trappa behöver du inte ens vara helt säker på höjden, så länge den är mellan 1,3-1,5 m. Spiraltrappan Basal i moduler passar perfekt om du inte behöver nå högre höjder än fem meter.

Spiraltrappa Basal

Spiraltrappa Basal är en komplett varmförzinkad trappa för höger- eller vänstersvängd montering. Trappan levereras med steg och vilplan av gallerdurk samt standardräcke eller barnsäkert räcke med bygel och handledare i rör. Finns i två trappradier, 900 och 1000 mm. Vilplanet kan göras kvadratiskt eller rektangulärt. Lagervara med snabb leverans.

Moduluppbyggt system

Systemet består av en grundmodul samt vilplan i påbyggnadsmoduler. Påbyggnadsmodulerna kan byggas i valfri riktning beroende på om trappan är höger- eller vänstersvängd. Detta innebär att du kan få ditt vilplan i variabel längd i intervallet 500 mm eller 1000 mm. Maxhöjd för Spiraltrappa Basal är 4878 mm. Vid användande av en konsol bör inte vilplanet överstiga 2550 mm. Räckeshöjden är alltid 1100 mm och kan även levereras i barnsäkert utförande.

Höger- eller vänstersvängd

Modulerna gör det enkelt att sätta samman en höger- eller vänstersvängd spiraltrappa. I produktbladet visar vi exempel på två varianter, men många fler möjligheter finns. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om Serie Basal.

Rak Trappa Basal

Den raka trappan Basal är en varmförzinkad ställbar trappa som klarar höjder mellan 1170-1500 mm genom att vinkeln på vangstyckena är steglöst justerbar 35°. Stegbredd 600, 700, 800, 900, 1000 och 1200 mm med standardräcke på en eller båda sidor. Lagervara med snabb leverans.

Håll dig uppdaterad

Vi tar löpande fram nytt informationsmaterial som du kan ha nytta av i ditt arbete. Genom att anmäla ditt intresse och ange dina intresseområden kan vi hålla dig uppdaterad på vad vi gör på Vytab.

Anmäl dig på vytab.se/informationsmaterial

Lagershop

För dig som gillar produkter med snabb leveranstid och lösningar som förenklar din vardag kan det vara läge att besöka vår lagershop och bekanta dig med våra produkter som vi kan ta direkt från hyllan och få iväg till dig extra snabbt.