Kombitrappor

Med en kombitrappa får du det bästa av två världar. Precis som det låter är en kombitrappa en kombination av en spiraltrappa och en rak trappa. Ibland är det lösningen på det allra omöjligaste projektet som exempelvis när du saknar möjlighet att fästa trappan i omgivande väggar eller om trappan måste anslutas mot en speciell punkt. Vi tillverkar kombitrappor i stål som levereras pulverlackerade eller varmförzinkade.

Skräddarsy din kombitrappa

En kombitrappa har alltid en rak trappdel och spiralsteg som följer en radie i den svängda delen. Kombitrappor används ofta vid begränsade utrymmen där raka trappor inte får plats eller en spiraltrappa inte uppfyller önskemålen. Våra kombitrappor i stål kan tillverkas i många olika kombinationer beroende på kraven som ställs på trappan. Förutom att välja vänster- eller högerutförande kan du kombinera olika material, färger och tillbehör för att få trappan du söker. Här nedan ser du vilka valmöjligheter som finns så du kan få kombitrappan precis som du vill ha den.

Steg

Till din kombitrappa kan du välja solida trappsteg av plåt, tårplåt eller gallerdurk. Vid val av plåtsteg kan vi göra infällningar i stegen för matta, betong, trä eller terrazzo.

Räcke

Välj mellan en rad olika räckestyper som standard, bygel, rundstång eller plåt till din kombitrappa. Vi kan även leverera glasräcken tillsammans med din kombitrappa. Du väljer om räcket ska vara topp- eller sidomonterat samt om det ska vara varmförzinkat eller målat i en RAL- eller NCS-kulör.

Handledare

Genom att välja en handledare i trä, pulverlackat rör eller varmförzinkat rör får du en snygg detalj som dessutom fyller en viktig funktion i din kombitrappa.

Produktblad - Kombitrappor

Här laddar du enkelt hem produktbladet där du kan se vilka möjligheter du får genom att välja en kombitrappa från Vytab.

vytab-kombitrappor.pdf

Håll dig uppdaterad

Vi tar löpande fram nytt informationsmaterial som du kan ha nytta av i ditt arbete. Genom att anmäla ditt intresse och ange dina intresseområden kan vi hålla dig uppdaterad på vad vi gör på Vytab.

Anmäl dig på vytab.se/informationsmaterial

För dig som bara behöver några steg

Vi har trappor för t.ex. lastkajer eller andra områden i spannet 800-2000 mm med industriräcke eller barnsäkert på en eller två sidor. För dig som gillar det tekniska kan vi nämna att ståndare är av fyrkantsrör 30x30 och överliggare i Ø42 rör samt mellanliggare av Ø27 rör. Steg av gallerdurk eller olika typer av plåt.

Här kommer vi snart visa våra standardmodeller som vi kan ta direkt från hyllan med extra snabb leverans.