Infrastruktur

Järnväg

Söker du trappor, gångbanor, plattformar eller avskiljande räcken för järnvägs- och spårvägsinfrastrukturen? Då är Vytab din rätta leverantör. Oavsett om det gäller en bro över spåren, en gångbana längs rälsen, en trappa för enkel åtkomst eller avskiljande och barnsäkra räcken i stadsmiljö kan vi tillverka säkra och underhållsfria lösningar för dig som järnvägsaktör. Vårt sortiment för järnvägsindustrin inkluderar både skräddarsydda lösningar och standardprodukter för snabba leveranser.

Image

Produkter för dig som jobbar med järnvägs- och spårvägsinfrastruktur

För att möta järnvägssektorns unika behov på långsiktighet och krav för minimalt underhåll, tillverkar vi alla våra trappor, räcken, gångbanor och plattformar av kvalitetsstål. Dessa kan varmförzinkas eller pulverlackeras i valfri kulör för extra hållbarhet. Våra produkter för järnvägsindustrin är speciellt konstruerade för att tåla de utmanande förhållandena kring järnvägar och spårvägar som råder. För steg och plan använder vi vanligtvis gallerdurk och tårplåt, vilket säkerställer bästa möjliga halkskydd. Vid tillverkningen av produkterna efterlever vi alltid Boverkets Byggregler för att garantera en säker och smidig passage för alla användare. Utforska några av våra lösningar för järnvägs- och spårvägssektorn här nedan och kontakta oss för en kostnadsberäkning för ditt specifika projekt inom järnvägsinfrastrukturen.

Slänttrappor

Våra slänttrappor är speciellt framtagna för branta släntar för att exempelvis ge säker åtkomst vid underhållsarbeten. Till skillnad från en vanlig trappa, förankras slänttrappan i marken genom att gräva ner stödbenen.

Räcken

Beställer du ett stålräcke av Vytab får du en snygg lösning som håller länge. Vi tillverkar allt från modulräcken i fasta bredder och universalräcken med anpassade längder till exklusiva glasräcken.

Plattformar

Plattformar och gångbanor i stål för industrier, lagerutrymmen, banvallar och liknande platser där man behöver enkel och säker åtkomst. Plattformar tillverkas kundanpassade och levereras varmförzinkade för långsiktig hållbarhet.

Justerbara raka trappor

Våra lagerförda trappor i stål är justerbara på höjden och finns som lagervara för snabb leverans. Finns i 5 olika varianter i varmförzinkat utförande för smidig installation.

Image

Spara tid! Välj rätt plattform för kabelskåpet

Våra varmförzinkade plattformar är designade för att enkelt monteras vid kabelskåp längs järnvägar. Plattformarna är avsedda att göra installations- och underhållsarbeten smidiga, samtidigt som de eliminerar obekväma arbeten på mark. Med halksäker gångyta och hållbara stålräcken erbjuder de en trygg arbetsmiljö längs järnvägen.

Plattformar för kabelskåp

Tjänster att luta sig mot

Väljer du Vytab som partner för ditt järnvägs- eller spårprojekt, kan du vara säker på att allt kommer gå som på räls, från beställning till levererad produkt. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet av att konstruera och tillverka lösningar för järnvägssektorn och förstår branschens unika krav och utmaningar. Oavsett om du jobbar som projektledare inom järnvägsinfrastruktur, entreprenör inom spåranläggning eller hos ett tågbolag, kommer vi att samarbeta nära dig så vi tillsammans kan utforma optimala lösningar med lång hållbarhet. Behöver du assisterande montage står våra erfarna montörer redo och utrustade för effektiva och säkra installationer. Vytab har den expertis och erfarenhet som säkerställer att ditt järnvägsprojekt blir framgångsrikt i alla fall när det kommer till plattformar, trappor och gångbanor.

Responsive image

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Naturligtvis delar vi inte din mejladress till tredje part och du kan närsomhelst avsluta din prenumeration. Så vad väntar du på? Registrera dig nu!