Trappor med glasräcke

Genom att välja en ståltrappa med glasräcke skapar du en öppen känsla som får rummet att se större ut och ger bostaden eller lokalen ett modernt intryck. En glasräckestrappa som tillverkas i stål funkar lika bra intill uteplatser då trappans övriga delar ofta är av rostfritt stål eller pulverlackerat stål.

Går du i tankar på att köpa en trappa med glasräcke kan vi på Vytab hjälpa dig. Med oss som trappleverantör har du flera valmöjligheter oavsett om du vill ha en rak trappa, kombitrappa eller svängd trappa. Våra glasräckestrappor håller hög kvalitet och levereras oftast i pulverlackerat stål som ger en hållbar lösning och alltid med laminerat säkerhetsglas. Beroende på vilken trappmodell kan glasräcket tillverkas med eller utan stolpar.

Glasräcken med stolpar

Våra glasräcken med stolpar passar för raka trappor, kombitrappor och svängda trappor. Det smarta systemet med rostfria fästen gör det enkelt att montera glasräcket på trappan. Till trappan kan du välja ett sidomonterat eller toppmonterat glasräcke med rostfria eller pulverlackerade stolpar.

Glasräcken utan stolpar

Väljer du en rak trappa kan du få ett helt stolpfritt glasräcke som ger en extra öppen design och ett modernt utseende. Med dubbla vangstycken kläms glaset fast vilket möjliggör en konstruktion utan räckesstolpar. Läs mer om våra helglasräcken här.